Pöttöm konyhája

Pöttöm konyhája

Kókuszkrémes bonbon epres csokiburokban

2019. szeptember 06. - Gyümölcslé

A két nagy kedvenc az eper és a kókusz... Párosítottam őket egy bonbon erejéig. A töltelék nagyon egyszerű, tejszínt, cukrot, egy csipet vaníliát és a kókuszreszeléket kell összefőzni krémes állagúra. Folyamatosan keverni kell, mert könnyen leég. Ha kihűlt a töltelék, és előkészítettük a bonbonformát, elkezdhetjük melegíteni vízgőz fölött az epres bevonómasszát. Minden formát alaposan kikenünk a bevonóval, majd jöhet a töltelék, utána mindegyiket lezárjuk a megmaradt bevonóval. Ezután kb. 1 órára hűtőszekrénybe tesszük, így könnyen kifordítható a formából.

A bejegyzés trackback címe:

https://pottomkonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr6315048650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása